Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

OldBooth, φοβερή λουμπενιά στο AppStore!

Μια από τις πιο κουλαριστές εφαρμογές στο iPhone μου αυτή τη στιγμή είναι το OldBooth. Τί κάνει; Τραβάς μια φωτογραφία σου ή φωτογραφία φίλου σου ή χρησιμοποιείς κάποιες από την βιβλιοθήκη σου και με πολύ εύκολο τρόπο μεταλλάσεσαι σε λούμπεν χαρακτήρα προηγούμενων δεκαετιών! Από αεροπόρο με κοκκόρι 3 στρέμματα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σε swinger στα σέξι seventies!

Περιέχει 28 διαφορετικές μάσκες για να διαλέξετε (14 ανδρικές και 14 γυναικείες), ενώ ο προγραμματιστής του υπόσχεται ακόμα περισσότερες στο μέλλον. Μετά αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να τις σώσετε στη βιβλιοθήκη των φωτογραφιών σας του iPhone και να τις χρησιμοποιήσετε ποικιλοτρόπως, όπως για παράδειγμα να τις αποστείλετε με email ή να τις ορίσετε ως φωτογραφίες των επαφών σας και να γελάτε με τα χάλια τους κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο.

Μιλάμε για απίστευτη πλάκα. Δείτε εδώ το σχετικό αλμπουμάκι φωτογραφιών μου στο Flickr. Η εφαρμογή είναι και φθηνή για την χαρά που προσδίδει. Κοστίζει μόλις 1,59 Ευρώ. Κατεβάστε την!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το συζητώ, άπειρο γέλιο!